رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

آموزش فلسفه - جلد 1

آموزش فلسفه - جلد 1
امتیاز دهید
5 / 3.8
با 115 رای
امتیاز دهید
5 / 3.8
با 115 رای
آیت‌الله مصباح ابتدا مطالب این کتاب را در موسسه در راه حق تدریس فرمودند که مجموعه این دروس به همت بعضی از شاگردان فاضل ایشان گردآوری و تنظیم شد. پس از آن، متن این کتاب به قلم شیوای حضرت استاد و به سبکی بسیار جالب و متقن تکمیل و تحریر گشته و به شکل کنونی درآمده است. دقت استاد در ترتیب مباحث، انتخاب عناوین و واژه‌های کتاب، آموزش فلسفه را به عنوان یک متن درسی جدید و جذاب از هر نظر، شایان توجه و قابل اتکا نموده است.

چنان‌که استاد در مقدمه آورده‌اند: این کتاب ضعف‌های کتاب‌های فلسفی رایج در حوزه، و نیز معضلات ناشی از برخوردهای افراط‌آمیز و تفریط‌گرایانه دو طیف طرفدار و مخالف فلسفه را در نظر داشته، و کوشیده است تا آن ضعف‌ها و معضلات را جبران سازد و نگرشی معقول و متعادل درباره این دانشِ بنیادین ارائه کند.
در این کتاب با ایجاد روحیه نقادی و نقدپذیری در دانشجو، تلاش شایسته‌ای برای تعالی بخشیدن به فلسفه صورت گرفته است. این شیوه میکوشد تا طرفداری متعصبانه از برخی متون و مکاتب فلسفی را آن‌گونه که در گذشته تا حدودی رواج داشت منتفی سازد و براندازد.
در این کتاب پس از ده درس مقدماتی که ذکرشان گذشت در بخش دوم، مباحث شناخت‌شناسی مطرح میشود. این بخش به لحاظ منطقی مقدم بر هستیشناسی فلسفی است. شناخت‌شناسی امروزه کانون بحث و گفت‌وگوهای جدی در مجامع فلسفی دنیاست.

مباحث هستی شناسی، که بخش عمده مباحث فلسفه اسلامی را به خود اختصاص میدهد، از بخش دوم کتاب آغاز میشود و تا پایان بخش ششم (درس شصتم) ادامه مییابد. بخش هفتم کتاب (در انتهای جلد دوم) به بحث درباره مطالب الهیات بالمعنی الاخص (خداشناسی و مسائل آن) میپردازد.

این کتاب با نظر به اهمیت آن و برای استفاده در سطح بین‌المللی، با عنوان Philosophical Instructions: An Introduction to Contemporary Islamic philosophy به انگلیسی ترجمه شده است. برگردان کتاب، به قلم آقایان دکتر محمد لگنهاوزن و دکتر عظیم سرودلیر انجام گرفته که موسسه مطالعات فرهنگ جهانی دانشگاه بینگ هامتون ۱ نیویورک آن را در سال ۱۹۹۹ میلادی چاپ و منتشر کرده است.

هم‌چنین این کتاب با عنوان «المنهج الجدید فی تعلیم الفلسفه» توسط آقای محمدعبدالمنعم الخاقانی به عربی ترجمه شده و موسسه انتشارات اسلامی وابسته به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، چاپ اول این اثر را با شمارگان ۵۰۰۰ نسخه در تاریخ ۱۴۰۹ ه .ق منتشر ساخته است.

هم‌چنین بخش‌هایی از این کتاب به زبان‌های مختلف ترجمه شده است که از آن‌جمله می‌توان: به ترجمه روسی بخش الهیات و ترجمه بوسنیایی بخش‌های تاریخ فلسفه و شناخت‌شناسی این کتاب اشاره کرد.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
voice
voice
1390/08/01

کتاب‌های مرتبط

کمال انسان در قرآن و روایات
کمال انسان در قرآن و روایات
2.7 امتیاز
از 3 رای
تذکره ریاض العارفین
تذکره ریاض العارفین
4.8 امتیاز
از 49 رای
المشارع و المطارحات
المشارع و المطارحات
4.8 امتیاز
از 55 رای
معرفت الروح
معرفت الروح
4.2 امتیاز
از 44 رای
حکمت الهی عام و خاص - جلد 1
حکمت الهی عام و خاص - جلد 1
4.8 امتیاز
از 42 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی آموزش فلسفه - جلد 1

تعداد دیدگاه‌ها:
53
دوستان خسته نباشید
آفرین به این میگن دموکراسی !8-)8-)
مایادمیگیربم ازاین به بعدنظرهرکسی رودرزمینه ی علمی نپسندیدیم هرچی ازدهنمون دراومدبهش بگیم:stupid:
خیلی ممنون دوستان
[quote='meran444']فلسفه آن هم از زبان مصباح یزدی ؟!!! واقعا باید به حال آنانی گریست که فیلسوفانشان چنین خشک مغزهای سنگدل و بی رحمی باشند که از راه فروش دین ارتزاق می کنند و بابت هر رکعت نمازی که می خوانند میلیونها تومان پول به جیب می زنند و در این سو ملتی به فقر و تباهی کشیده شده باید شبهای تیره و تارشان را با شکم گرسنه سر به بالین بگذارند.[/quote]
منطق شما بر اساس نفرت و احساس و ظاهرا از نظر شما منطق قوی است
فلسفه آن هم از زبان مصباح یزدی ؟!!! واقعا باید به حال آنانی گریست که فیلسوفانشان چنین خشک مغزهای سنگدل و بی رحمی باشند که از راه فروش دین ارتزاق می کنند و بابت هر رکعت نمازی که می خوانند میلیونها تومان پول به جیب می زنند و در این سو ملتی به فقر و تباهی کشیده شده باید شبهای تیره و تارشان را با شکم گرسنه سر به بالین بگذارند.
بر اساس همین فلسفه ی اسلامی است که ملت متدین و با ایمان و با صفای دیروز به ملت افسرده و بی روح و بی ایمان امروز تبدیل شد. این فلسفه نه تنها دین و مذهب و اعتقاد و صفا و راستی را از مردم ربود بلکه اخلاق را هم از آنها گرفت.
سلام
ممنون بخاطر سایت مفیدتون
موفق باشید
یاحق
خدا آیت الله مصباح رو حفظ کنه.
دست شما هم درد نکنه.
در قسمت پوزیتیویسم خیلی دیگه جزمی نوشته حداقل یه جای حس گرایی باید می نوشت تجربه گرایی و دوم اینکه نکنه این بابا نمی دونه که مبنای فلسفه ی علم روی نظریات این اثبات گراها و تجربه گرا می چرخه
تا مطلبی از ابتدا تا انتها خوانده و فهم نشود نظر دادن در مورد ان جفا در حق خویش است
آموزش فلسفه - جلد 1
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک